Datum kreiranja 10 mart 2012
Štampa

reflektor 3

REFLEKTOR TRAŽI: Reflektor traži free-lance grafičkog dizajnera za rad na projektima koji uključuju grafičku obradu naših redovnih izdanja, kao i povremenu grafičku obradu promotivnih materijala i specijalnih projekata. Finalni proizvod vašeg rada će biti: originalno grafičko rešenje za avatar književnog dela u dve rezolucije, za upotrebu na internetu i softverskim aplikacijama, derivat grafičkog rešenja avatara namenjenog download karticama i koricama za CD, kao i njihova priprema za štampu.

OPIS POSLA I POŽELJNE KARAKTERISTIKE: Svakom angažmanu obično prethodi diskusija o književnom delu čiji je cilj art-direkcija, nakon toga dizajner proizvodi tri grafička koncepta koji se koriguju da bi se potom usvojilo krajnje rešenje. Kandidat radi na svojoj opremi korišćenjem svog softvera na lokaciji koju sam izabere. Sva komunikacija se obavlja emailom ili skajpom. Poželjne lične karakteristike za ovaj posao su: sposobnost otvorene komunikacije, sposobnost ispunjavanja rokova, opušteni mentalitet, uvažavanje tuđih konstruktivnih mišljenja i sposobnost doprinošenja zabavnoj radnoj atmosferi.

USLOVI: Ako ste zainteresovani za saradnju pošaljite email na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Email treba da sadrži: tekst od 140 slovnih znakova kojim ćete nam obrazložiti vašu motivaciju, dati relevantne primere prethodnih radova s objašnjenjima ukoliko su potrebna i očekivanu zaradu za gornji radni okvir. Samo kandidati koji su ušli u uži izbor biće kontaktirani.

Zahvaljujemo se unapred na prijavi!

Podelite ovaj članak

Joomla SEF URLs by Artio
You are here:   HomeVestiTražimo grafičkog dizajnera

Garantujemo da proizvod koji ste kupili putem ovog sajta odgovara opisu koji je tu dat. U slučaju da proizvod nije u skladu sa opisom, zamenićemo ga proizvodom koji jeste. Poseta ovom sajtu je slobodna i dolazi bez garancije funkcionalnosti i bez odgovorosti za eventualnu štetu nastalu posetom. Proizvodi su samo za ličnu upotrebu.  

Garantujemo da svi lični podaci koje ostavite prilikom posete našem sajtu neće biti davani trećim licima.