Datum kreiranja 02 mart 2012
Štampa

reflektor 3

 

U ime izdavačke kuće REFLEKTOR – knjige za slušanje pozivamo Vas da nam se pridružite na prezentaciji dosadašnje produkcije naših audio izdanja. Veče će se održati u nedelju, 11.marta 2012. u baru ZWEITBESTER, Heumühlgasse 2, Beč, s početkom u 19h.

 Učestvuju urednik izdavačke kuće Reflektor Vladimir Arsenijević i predstavnica za nemačko govorno područje Jelena Petrović.

Na večeri ćete imati priliku da kupite naša izdanja po specijalnim promotivnim cenama.

 

spacer2


Im Namen des Verlages REFLEKTOR laden wir Sie herzlich zur Präsentation der aktuellen Produktion unserer Audio-Bücher ein. Die Präsentation wird am Sonntag, 11. März 2012 im Lokal ZWEITBESTER, Heumühlgasse 2, Wien, ab 19h stattfinden.

Teilnehmer: Vladimir Arsenijevic, Redakteur des Verlags REFLEKTOR und Jelena Petrovic, REFLEKTOR Stellvertreterin für den deutschsprachigen Raum.

Alle Bücher werden mit speziellen Promotion-Rabatt verkauft werden.

 


View Larger Map

Podelite ovaj članak

Joomla SEF URLs by Artio
You are here:   HomeVestiReflektor u Beču: 11 Mart 2012, 19h @ Bar ZWEITBESTER

Garantujemo da proizvod koji ste kupili putem ovog sajta odgovara opisu koji je tu dat. U slučaju da proizvod nije u skladu sa opisom, zamenićemo ga proizvodom koji jeste. Poseta ovom sajtu je slobodna i dolazi bez garancije funkcionalnosti i bez odgovorosti za eventualnu štetu nastalu posetom. Proizvodi su samo za ličnu upotrebu.  

Garantujemo da svi lični podaci koje ostavite prilikom posete našem sajtu neće biti davani trećim licima.